PONIEDZIAŁEK – 17.06.2019

śniadanie: Płatki jęczmienne na mleku. Pieczywo mieszane z masłem, pasta z wędlin i jaj, papryka czerwona tarta. Napój z soku jabłkowo-marchwiowego oraz woda mineralna niegazowana.

obiad: Zupa – kapuśniak. Kasza jaglana – gulasz wołowy, surówka z buraczków.

podwieczorek: Herbata z cytryną – racuszki drożdżowe z bananem, świeże truskawki. 

WTOREK – 18.06.2019

śniadanie: Płatki kukurydziane z mlekiem i dodatkiem musli orkiszowego. Pieczywo mieszane z  masłem, polędwica sopocka, pomidor, szczypiorek. Herbata ,,owoce sadu”.

obiad: Zupa – ziemniaczana z natką i pomidorem. Makaron świderki z serem oraz truskawkami świeżymi i jogurtem. Kompot z czerwonej porzeczki .

podwieczorek: Herbata z cytryną – kajzerka z masłem i miodem, czereśnie

ŚRODA – 19.06.2019

śniadanie: Płatki kukurydziane z mlekiem. Pieczywo z  masłem, kiełbasa szynkowa, ogórek świeży, rzodkiewka. Herbata, rumiankowa z koprem, woda mineralna niegazowana

obiad: Zupa – pieczarkowa z makaronem (alfabet) i śmietaną. Ziemniaki – pałka kurczaka w sosie własnym, kalafior z masłem i bułeczką. Kompot agrestowy..

podwieczorek: Bawarka – pieczywo (chleb staropolski) z masłem oraz pasztetem wegetariańskim, 1/2 banana. Woda niegazowana do picia.

CZWARTEK – 20.06.2019

śniadanie: 

obiad: 

podwieczorek: 

PIĄTEK – 21.06.2019

śniadanie:

obiad: 

podwieczorek: